MegaVolum este unic importator New Gummy Professional Barber Products.

Gummy, un brand profesionist de produse cosmetice pentru bărbați, a devenit o alegere indispensabilă pentru BarberShops, saloanele de bărbați și consumatorii din Europa și din lume datorită produselor sale inovatoare, tehnice și funcționale .

Gummy dezvoltă și înregistrează produse care îndeplinesc standardele internaționale.

Produsele produse sub marca Gummy Professional includ coafarea părului, îngrijirea părului, bărbierit și după bărbierit și produse de îngrijire personală.

Formula New Gummy Professional utilizată în aceste produse este dezvoltată după un lung proces de cercetare în conformitate cu standardele Uniunii Europene și a fost certificată de OBELIS Belgia în conformitate cu reglementările UE.


Brandul MegaVolum reprezinta o calitate superioara oferita la preturi irezistibile pentru extensiile din par natural.

Desi aparent suntem o echipa tanara, nou-venita pe piata extensiilor din par natural, avem o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si suntem mandri sa va oferim extensii din par natural remy indian la un pret irezistibil. Nu toate extensiile din par natural sunt la fel.

Diferenta o face calitatea parului si modul in care acesta a fost selectat. Parul extensiilor Megavolum este alcatuit din par natural 100% de calitate remy A+++.

Parul Extensiilor poate fi cu usurinta vopsit, coafat sau intins. Din respect pentru par, nici un produs nu ajunge la clientul nostru fara a fi verificat inainte de trimitere.

Ne luam angajamentul ca fiecare produs al companiei noastre sa fie atent verificat, inainte de a fi trimis catre tine.

Extensiile MegaVolum sunt cel mai bun accesoriu pentru femeia moderna care isi doreste un par cu adevarat sanatos, stralucitor si cu un volum perfect.


Cu drag,

Echipa MegaVolum