TERMENI SI CONDITII

Informatii privind livrarea:

Termenul de livrare este de circa 24/48 de ore pe teritoriul Romaniei, socotit de la data preluarii comenzii tale. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Taxa de Transport prin Curier Rapid in Romania este:

- 18 RON 

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24/48 de ore de la expedierea Comenzii.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de plasarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintata in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doresti sa pastrezi produsul inlocuitor, ai la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a-ti fi returnate in termen de max. 14 zile.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata:

Ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.
Transfer bancar: Plata se face pe baza facturii proforme la oricare unitate bancara.

Returnare:

Inainte de a trimite coletul de retur, te rugam sa te asiguri ca acesta respecta urmatoarele CONDITII:
Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre tine. Echipa noastra va face o evaluare atenta a produselor primite de la tine (pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor este indeajuns sa le scoti din plasticul transparent si sa le compari cu parul tau).
In cazul in care produsul returnat nu este in stare corespunzatoare, va fi refuzat din motive de igiena.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tipul microring sau cheratina. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face datorita faptului ca inelele, respectiv cheratina extensiilor vor fi deteriorate, de asemenea, daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie sa returnezi si cadourile.

Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

In cazul returnarii unui produs care a beneficiat la livrare catre destinatar de drum gratuit se va scadea suma aferenta transportului curierului. In cazul nereturnarii cadoului primit in colet, se va scadea suma aferenta acestuia.

Garantia produselor:

Garantia se ofera pe calitatea parului, nicidecum pe aplicarea acestuia (aplicarea tine de cel/cea care a facut manopera).
Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produsului!

- Extensii de par clip-on naturale: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa - intinde, ondula- vopsi). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Te rugam sa nu utilizezi produsul daca doresti returnarea banilor. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice.

- Extensii de par microring, cheratina si tape-in naturale: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa , intinde, ondula, vopsi). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. NU se ofera garantie pe aplicarea acestor tipuri de extensii, acestea vor fi aplicate obligatoriu la saloane profesionale, numai de catre persoane calificate! Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice. Garantia se pierde in cazul aplicarii extensiilor cu microring, cheratina sau tape-in. 

- Cozile de par natural si/sau bretoane: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa, intinde, ondula,vopsi). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice.

Toate tipurile de extensii din par natural MegaVolum trebuie aplicate/montate/vopsite OBLIGATORIU la un salon profesional sau de catre o persoana calificata.

Termenul  (expresia) " par natural Premium Quality A8+ " folosit de catre www.MegaVolum.com  - insemnand faptul ca se poate ondula, vopsi, intinde. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003

Termenul  (expresia) " par natural " folosit de catre www.MegaVolum.com este unul si acelasi cu termenul  (expresia)  "par remy indian calitate A+++"  - insemnand faptul ca se poate ondula, vopsi, intinde. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003. 

Garantia se pierde daca extensiile nu au fost intretinute corespunzator, conform instructiunilor de utilizare de mai jos: 

SPALAREA EXTENSIILOR / COZILOR / BRETOANELOR:
* Se spala dupa 4-5 folosiri, in apa calduta. ATENTIE! Acestea nu se freaca la spalare (pentru a evita incalcirea acestora).
* Inainte de spalare, extensiile se descalcesc cu ajutorul degetelor, se umezesc si se aplica un balsam, fara a se clati (pentru a evita deshidratarea parului). 
* E recomandata folosirea unui sampon si a unui balsam cu PH ridicat, precum si folosirea unei masti de par. 
* Dupa spalare, se recomanda aplicarea unui balsam Leave-In, pentru a hidrata parul. 

PERIAJUL EXTENSIILOR /COZILOR/ BRETOANELOR:
* Se recomanda folosirea unei perii speciale pentru extensii. 
* Parul se piaptana de la radacina spre varfuri, pentru a putea fi descurcat in mod corespunzator si pentru a preveni ruperea firelor. 
* Extensiile se piaptana intr-o miscare descendenta dupa descalcire. 
* Extensiile NU se piaptana niciodata cat timp acestea sunt inca ude. 

VOPSIREA EXTENSIILOR /COZILOR/ BRETOANELOR:
* Vopsirea extensiilor se face obligatoriu la un salon specializat sau de catre o persoana calificata. 
* Extensiile se vopsesc doar intr-o culoare mai inchisa, deoarece decolorarea acestora le poate deteriora. 
* Se recomanda folosirea unei vopsele fara amoniac. 
* Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze mai intai, pe o singura suvita.

COAFAREA EXTENSIILOR /COZILOR /BRETOANELOR:
* Inainte de coafare, se recomanda folosirea unor produse cu protectie termica, pentru a-l pastra sanatos si stralucitor.
Se recomanda folosirea celei mai joase temperaturi a uscatorului de par sau a placii.
* Se recomanda folosirea aparatelor de coafat pe aburi sau cu aer uscat, deoarece acestea nu afecteaza atat de mult suvitele de par. 

Te rugam sa retii ca nu putem garanta culoarea afisata pe site. Modelele culorilor sunt pur orientative, ele fiind diferite in functie de lumina in care au fost facute. 

Obligatiile tale de inregistrare:

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in documente si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru ti se va solicita sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta.

Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

Poti utiliza site-ul nostru doar daca esti de acord cu acesti "Termeni si conditii". Tu sunteti responsabil(a) pentru mentinerea caracterului secret al parolelor tale, informatiilor privind autentificarea si contul. Vei fi tras(a) la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola si informatiile tale de autentificare. Esti de acord sa fii pe deplin responsabil(a) pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul tau. 

De asemenea, declari si garantezi ca toate informatiile furnizate de catre tine sunt adevarate si exacte.
Poti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu poti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul tau la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu ai dreptul sa utilizezi niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa iei vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.MegaVolum.com, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii:

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului tau sau virusi care ar putea sa iti infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre tine sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre tine a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL.

SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0040757042348 si veti primi instructiuni suplimentare.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier Rapid.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile, prin virament bancar.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea produselor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.MegaVolum.com sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim produsul cu unul identic (marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare.


Drepturi de autor:

Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse ("Furnizorii"), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru ("Marcile") sunt proprietate intelectuala ale SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL si inregistrate ca fiind ale ale noastre si ale Furnizorilor nostri.

Marca MegaVolum a fost publicata in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala ( Marca Inregistrata )
Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Art. 1. (1) Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonica cu apelare gratuita, precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 2. Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 3. Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Art. 4. Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.


Campania ,,Cucersete Fiecare Privire Cu MegaVolum"

Ofera un preton cadou, la comenzi care depasesc suma de 299 de ron.

Oferta este in limita stocului disponibil.

Culorile pentru bretonul cadou sunt alese deasemenea in functia stocului disponibil.

Daca stocul este epuizat pentru cadoul clientului, echipa MegaVolum va alege o nuanta asemanatoare produsului comandat de catre client pentru a beneficia de aceast cadou. Daca pentru culoarea produsului comandat de catre client nu poate fi aleasa de catre echipa MegaVolum o nuanta asemanatoare, cadoul se anuleaza din pricina stocului epuizat.


Prevederi generale:

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dvs si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC. WEBSOLL E-COMMERCE SRL In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca detineti un cont si achizitionati produse de pe www.MegaVolum.com inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.